At Starbucks

Jag sitter på Starbucks och använder internet medan jag väntar på att Víctor ska bli klar på jobbet. Jag har inte kunna använda grannens internet på hela dagen. Jag vet inte varför det inte fungerar men jag hoppas att det är tillbaka igen imorgon.
 
Idag har jag börjat packa. Jag har kommit fram till att jag nog ska lämna en hel del kläder och skor. Mina sommarkläder kommer jag inte behöva i Sverige än på bra länge och jag åker tillbaka till Shanghai till påsk om möjligt, och om inte, så åker jag tillbaka i sommar.
 
 

Lägenheten

Måndag igen. Helgen var lugn och mysig. Vi passade på att äta på restaurang, prommenera runt i området och bara umgås. Idag har jag ägnat mig åt hushållssysslor och så smått börjat förbereda mig för att åka hem till Sverige.
 
Här kommer några bilder från lägenheten:
 
Vardagsrum
 
 
Kök samt ytterdörr
 
 
Sovrum

Bilder från området

På väg hem från mataffären passade vi på att ta lite bilder på vårt nya område:
 
En av ingångarna till vårt inhägnade område.
 
 
Så här ser husen ut. Totalt är det kanske 15 hus.
 
 
Här är vår ingång.
 
 
Några fler bilder från området:
 
 

Fredagkväll

Nu är helgen äntligen snart här! Inte för att jag själv gör något på dagarna men på helgen är Víctor ledig och jag får sällskap. Hittills har vi inget speciellt planerat för helgen utan får se vad vi är sugna på. Det blir min sista helg här i Shanghai. Jag tror inte att jag kommer att sakna något härifrån förutom Víctor. Det klart att det finns mycket spännande, roligt och kanske framför allt billigt här men just nu är jag bara sugen på att vara hemma i Sverige.
 
Nu hoppas jag att Víctor kommer hem snart så att vi kan äta middag. Klockan är snart åtta och jag är riktigt hungrig. Jag tror dessutom att han skulle köpa med sig Oreo på vägen hem :D
 
En bild tagen från vårt fönster imorse:

Utlänning

Det har gått ett tag sedan senaste inlägget. Vi har fortfarande inget internet i lägenheten utan använder oss tills vidare av någon annans :P Vi har det ganska bra här i Shanghai men vi har haft lite problem av diverse slag. Det mesta ska nog ordna upp sig till slut och vi har en positiv inställning.
 
Just nu sitter jag som sagt hemma och använder mig av någon annans internet. Vi har haft problem med duschen och toaletten så igår var en arbetare här tillsammans med vår landlord. Idag ska det komma en annan arbetare och fixa det sista. Vår landlord är redan här och jag har blivit instruerad av henne att hålla mig gömd bakom stängda dörrar. Igår hade det tydligen blivit mycket dyrare eftersom arbetaren såg att vi var utlänningar.. :S
 
Bild från Spanien i somras.

RSS 2.0