Fortfarande inget internet

Vi har fortfarande inget internet i lägenheten. Víctor var ner imorse och de kanske skulle komma imorgon vid 10 och fixa det. Nu sitter vi på ett café (där vi har ätit lunch) och begagnar oss av internet.
 
Igår åt vi middag med Piko (som vi träffat genom Sofia och Thomas). Víctor hade lite frågor angående visum som han ville ställa till henne. När vi satt där och pratade så kom en kille fram till oss och frågade om han fick slå sig ned. Han kom från en stad i norra Kina och var här på klassresa. Han pluggade till landskapsarkitekt och de hade varit i Peking, nu Shanghai och sedan skulle de vidare till ytterligare en stad för att studera stadsuppbyggnaderna. Hans engelska var ganska knagglig men han var trevlig och han gav oss en present som han hade gjort själv:

 

Kommentarer
Postat av: fraudfeeler

Och jag som har varit igång med Skype HELA dagen :-( Vet du vad din syster sa när vi tittade på kartorna över ert område? "men eeg som är så liten" och lite så kände nog vi oxå. Det är ruskigt stort, alltihopa!!

Svar: Jodå, det är väldigt stort här! Vi har börjat hitta lite i vårt område nu iaf :P
emilieochvictor.blogg.se

2012-09-04 @ 23:19:09
URL: http://feelinglikeafraud.blogg.se/
Postat av: Veronica

Härligt att höra att det har löst sig med lägenhet och att ni verkar ha det bra! Hoppas att det kommer gå bra när plugget sätter igång också. :) ta hand om er! Ska bli kul att fortsätta följa er här :)

Svar: Hej! Hur är läget i "nya" klassen? :) Verkar kurserna bra? Jag ser dig aldrig inne på skype! Du får ta och logga in lite oftare ;)
emilieochvictor.blogg.se

2012-09-05 @ 07:14:19
Postat av: Jakob

Snygg teckning :) men ska inte spanienden i hushållet blogga någon gång? o.O

Svar: Ja, det undrar jag också...
emilieochvictor.blogg.se

2012-09-05 @ 16:37:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0